Omul liber

Cât de plăcut este să fii sau să te simţi liber! Cei care nu sunt liberi nu sunt mulţumiţi de nimic, nici de felul cum arată, nici nu ştiu ce doresc în această viaţă, mereu sunt falşi. Cu alte cuvinte nu sunt niciodată fericiţi. În schimb, cei care sunt liberi îşi acceptă limitele şi slăbiciunile. Acest lucru îi face mereu disponibili şi fericiţi. E minunat să trăieşti alături de astfel de oameni pentru că ei nu doresc niciodată să se impună şi îi acceptă pe fiecare aşa cum sunt. E plăcut să întâlneşti oameni care ştiu să râdă de greşelile lor, care se amuză de ei înşişi, mereu glumeţi.

Aceşti oameni sunt o invitaţie pentru fiecare dintre noi care suntem uneori trişti sau trecem prin momente dificile. Dacă ei reuşesc, noi de ce nu am putea?

Un gând despre &8222;Omul liber&8221;

  1. asa este. cei care sunt in mana celui rau nu au cum sa fie multumiti, nici cu ei insisi nici cu altii, pentru ca „iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti” asta spune: daca nu te poti iubi si accepta pe tine, nici nu poti iubi pe altii. cine spune altfel, minte! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s