Nuntă ciudată

Uneori lumea e ciudată. Nu reuşesc să înţeleg acele cupluri care îşi promit iubire veşnică şi fidelitate unul altuia în moduri cât mai ciudate. Mai zilele trecute era o ştire la TV cum doi tineri şi-au spus DA la înălţime, adică pe avion. Am citit astăzi în Libertatea cum doi îndrăgostiţi din Oregon, SUA, au hotărât sa spună ‘Da’ într-un mod mai puţin convenţional. Rebecca D′Madeiros (36 de ani) si Bill Duda′s (36 de ani) s-au costumat precum personajele Mon Mothma si Admiral Ackbar  din celebra serie cinematografica ‘Razboiul Stelelor’.

Mai mult, reprezentanta stării civile a fost deghizata in Printesa Leila, iar toţi nuntaşii au fost obligaţi sa poarte măşti sau costume care sa  reprezinte personaje din film.

Eu cred că nunta este unul din cele mai importante evenimente din viaţa unei persoane, dar cred că nu trebuie să exagerăm. Mi se pare că în loc de a jura iubire veşnică persoanei iubite, să trăieşti cu adevărat acest eveniment în inima ta, unii fac din ceremonie un spectacol. Mă mir cum de nu s-au deghizat în bou şi vacă. Ar fi mai natural aşa …

Un gând despre &8222;Nuntă ciudată&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s