De retinut: eu raspund de felul cum ma simt

Eu răspund de felul cum mă simt şi de ceea ce fac. Nimeni nu mă poate face să mă simt altfel. Dacă am o zi proastă, eu sunt acela care mi-am permis să mă simt astfel. Dacă am o zi minunată, eu sunt acela care merită laude că am gândit pozitiv. Nu este nimeni obligat să se schimbe pentru ca eu să mă simt mai bine. Eu port toată răspunderea vieţii mele. Nu trebuie să fiu într-un anume fel, din cauza unei întâmplări din trecut. Fiecare zi este o nouă zi. Este o prostie să cred că nu am încotro şi trebuie să fiu într-un anume fel. Ba am încotro.

2 gânduri despre &8222;De retinut: eu raspund de felul cum ma simt&8221;

  1. da fiecare e responsabil de cum se simte…dar cred ca noi,cei din jur putem incerca sa facem ca ceilalti ,chiar daca se simt prost dispusii,sa se simta mai bine…sa le aratam ca suntem alaturi de ei…nu-i putem lasa asa,doar pentru ca ei sunt responsabili,nu???????haideti sa facem o zi mai frumoasa pentru ceilalti.:P

  2. da suntem responsabili de ce simtim si de cum ne simtim dar ne influenteaza si unele persoane sau unele intamplari care ne au ca actor principal sau secundar:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s