O poveste despre Dragoste

314811_114039_pakatoaisland A fost o data o insula unde traiau toate sentimentele si valorile umane: Bucuria, Tristetea, Stiinta, inclusiv Dragostea.
Intr-o zi au fost anuntate ca insula se va scufunda si atunci toate sentimentele si-au pregatit barcile si au plecat, numai Dragostea a vrut sa astepte pana in ultima clipa.
Cand insula era pe punctul de a se scufunda, Dragostea a cerut ajutor.Bogatia a trecut pe langa Dragoste intr-o barca foarte luxoasa si Dragostea i-a zis: „Bogatie, poti sa ma iei si pe mine? Bogatia i-a raspuns: „Nu pot, am prea mult aur si argint in barca si nu mai am loc si pentru tine”. Apoi Dragostea i-a cerut ajutorul Mandriei care tocmai trecea intr-un vas superb, „Mandrie, te rog frumos, poti sa ma iei cu tine?”, „Nu pot sa te ajut Dragoste, pentru ca…. ” ii raspunse Mandria, „aici totul e perfect, ai putea sa-mi strici barca”. Dragostea dezamagita, intreaba si Tristetea care trecea pe langa ea: ” Tristete te rog, lasa-ma sa vin cu tine”, „Oh Dragoste”, ii raspunse Tristetea, „Sant asa de trista incat vrea sa fiu singura”. Si Bucuria a trecut pe langa Dragoste, dar cum era asa de multumita nu a auzit vorbele Dragostei.
Parca din senin, se aude o voce:”Vino Dragoste, te iau cu mine”. Era un batran care i-a vorbit. Dragostea s-a simtit asa de recunoscatoare si plina de bucurie ca a uitat sa-i ceara numele batranului. Cand ajunse pe tarm, batranul pleca imediat.
Dragostea si-a dat seama cat de mult ii datora batranelului si intreba Stiinta: „Stiinta, poti sa-mi spui cine m-a ajutat?”. „Era Timpul”, i-a raspuns Stiinta. „Timpul!!!” exclama Dragostea, „Dar de ce Timpul m-a ajutat?”. Stiinta plina de intelepciune ii raspunse: „Pentru ca doar Timpul e in stare sa inteleaga cat de importanta este Dragostea in viata „

Un gând despre &8222;O poveste despre Dragoste&8221;

  1. intradevar dragostea este foarte importanta pt ca daca nu ar exista noi nu am trai nu am putea sa me maturizam.deoarece doar prin dragoste noi capatam un contur,privim lumea din alte perspective ,ea e ca si cum ar fi o mana care indeparteaza perdeaua cea roz bombon a copilariei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s